Snart färdigspelat – padelbanorna plockas ut: "Tråkigt"

Snart är det färdigspelat. I alla fall tillfälligt. 30 april är sista chansen att spela padel i Eklunds Företagscenters lokaler i Vimmerby. "Banorna kommer plockas ut och säljas vidare", säger Mathias Westerling på PadelFour.

Nu är det ett faktum. Niclas Samuelsson och Mathias Westerling kommer plocka bort padelbanorna i Michael Eklunds lokal på Ceosområdet.

Nu är det ett faktum. Niclas Samuelsson och Mathias Westerling kommer plocka bort padelbanorna i Michael Eklunds lokal på Ceosområdet.

Foto: Arkiv

Sport2024-04-23 19:00

Det var väntat. Nu är det även ett faktum. Mathias Westerling och Nicklas Samuelsson kommer efter fem år plocka bort padelbanorna som funnits i Eklunds Företagscenters lokaler på Ceosområdet.

– Ja, banorna kommer att plockas ut och säljas vidare. 30 april är sista speldatumet, berättar Westerling som haft en tid att förlika sig med det som nu kommer ske: 

– Man har vant sig lite, även om det är vemodigt. Fem år har gått väldigt snabbt och det är tråkigt att ingen vill ta över. Vi får se vad framtiden har att erbjuda.

Vad har ni fått för reaktioner från människor ni pratat med?

– Folk som vi pratat med tycker det är tråkigt att hallen försvinner. Många vill att den ska vara kvar, men det är ingen som vill köra vidare. Det kommer nog va en liten tomhet.

Michael Eklund på Eklunds Företagscenter om vad som sker härnäst: 

– Vi har sagt att de får några veckor på sig att ta bort banorna, för vi vill ju såklart hyra ut lokalerna.

Är det klart med någon som tar över?

– Nej, det finns lite bollar i luften men ingenting är klart ännu. Samtidigt är det ganska nytt. Vi hade hoppats på att padeln skulle kunna fortsätta i annan regi, vilket vi fortfarande inte ser som helt omöjligt. Men vi får helt enkelt se vad som händer i framtiden, säger Eklund.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
 
 
 
 
 
 
Läs mer om